zondag 10 januari 2010

Gespot: bijzonder behang van Studio Ditte


Bijzonder behang kan een echte eyecatcher zijn, in je huisje. Het is gewoon leuk om een kleine wand, met dat ene opvallende behangetje, nèt dat beetje extra te geven. Op de Woonbeurs liep ik tegen drie verschillende super leuke behangetjes aan, ontworpen door Studio Ditte...

Porselein behang

Studio Ditte heeft behoorlijk wat servieskasten en antiekmarkten afgestruind, op zoek naar kleine porseleinen juweeltjes. Het resultaat is dit porselein behang. De stapels schoteltjes staan voor een terugblik naar een knus theemoment.

Sloophout behang
Sloophout: elke plank is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Waar komt hij vandaan? Wat was zijn functie? Studio Ditte heeft de geschiedenis en schoonheid van het sloophout gekopieerd naar behang.
Het behang is verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen: blank, grijs en groen.

Met het sloophout behang van Studio Ditte kun je natuurlijk zelf bepalen of je een hele kamer gaat behangen, een enkele muur, een strook of meubels of keukenkastjes! Dit voorbeeld komt uit Margriet:

Linten behang
Oh en deze vind ik ook zo leuk, het 'linten behang bont'. Het wordt nog moeilijk kiezen! Zelf omschrijft Stuio Ditte dit behang als: "Authentieke lintjes, kantjes en bandjes uit oma’s naaidoos sieren dit vrolijke behang."Je kunt het behang hier bestellen voor €135 » Natuurlijk geen koopje, maar behang is wel een heel belangrijk onderdeel van de inrichting. Lees ook: tegelstickers voor de badkamer » 

3 opmerkingen:

 1. Jaa zo leuk!

  Jammer dat er een prijskaartje aan hangt en jammer dat we met een man samenwonen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Restaurant tante Koosje in Nijmegen heeft haar hele restaurant met dit behang bekleed, leuk detail is dat ze ook echte kop en schotels op het behang hebben zitten met namen van favoriete tante's van gasten. Behang wordt zo driedimensionaal.. HEEL GAAf en daarbij hebben we er ook nog eens heerlijk gegeten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik in Nijmegen ben, ga ik zeker eens een kijkje nemen bij restaurant tante Koosje. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...