vrijdag 15 januari 2010

Viktor & Rolf 'versieren' etalage Het designerduo Viktor & Rolf timmert al heel lang internationaal aan de weg. Het houdt maar niet op, want ook nu hebben ze weer een leuke opdracht gekregen.
Zo hebben ze de etalage van de Italiaanse boetiek Luisa via Roma tot een waar spektakel omgetoverd. Luisa via Roma zit in vier plaatsen in Italië, maar alleen de winkel in Florence is in Viktor & Rolf stijl.

Hun inspiratie? Broadway uit de jaren '30 en hun favoeriete iconen van de afgelopen jaren. Bolhoedjes, theaterlampen, grote snoren; je waant je even in een theater uit de dertiger jaren. Ook de opening gisteravond was geheel in die stijl. De gasten werden verrast met acrobaten, hangend aan de gevels.

Viktor & Rolf en hun art director Felice Limosani zijn ter ere van de zevenenzeventigste editie van Pitti Uomo, dé mannenbeurs in Florence, gevraagd om de etalages van Luisa via Roma te versieren.

De etalage is nog tot en met 31 januari te bewonderen.


Speciaal voor dit event hebben Viktor & Rolf een limited edition T-shirt ontworpen. Gelukkig hoef je niet af te reizen naar Florence. Je kunt het shirt kopen in de webshop voor €143 » Erg prijzig voor een shirt, maar ach, je moet iets overhebben voor een echt Viktor & Rolfje. Toch? ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...