donderdag 7 januari 2010

Lovely links: Homemade happiness (gratis download)Kijk, van de website Homemade Happiness word ik nou blij. Via deze creatieve site kun je digitale kant-en-klare doe-het-zelf-pakketten downloaden. Van feestversiering tot traktatie, van briefpapier tot spelletjes voor binnen & buiten en van cadeautjes tot accessoires voor jezelf of voor je huis.Ook geschikt voor degenen met twee linkerhanden, nul ruimtelijk inzicht en een chronisch tijdsgebrek! Het schijnt namelijk dat de pakketten binnen een half uurtje in elkaar gezet kunnen zijn.

Nu kwam ik op Homemade Happiness deze gratis download tegen:

De To Wishlist. Het is de bedoeling dat je jouw vijf wensen, voornemens of doelen voor het komende jaar (perfect dus om in januari te doen) op de vlaggetjes schrijft.  Hang de poster ergens op, waar je vaak langsloopt. Heb je een doel behaald? Knip het vlaggetje uit en steek 't  in een traktatie (bonbon, cupcake...iets wat jij lekker vindt), om het gebakje vervolgens heerlijk op te smullen.


Dus, wat heb je nodig?
Het enige wat je nodig hebt, zijn een printer, papier, schaar en lijm. Je hoeft dus niet eerst stad en land af voor dat ene mooie vintage behangetje of dat grappige patroontje - die zitten er gewoon al bij.Alle pakketten zijn al eens gemaakt en getest, dus gegarandeerd mooi én maakbaar!


Het werkt heel simpel: kies een pakket, betaal digitaal en download het pakket direct naar je computer. Je hoeft dus niet te wachten op de postbode, maar kunt meteen aan de slag! Want voor je het weet is je creatieve mood weer verdwenen en dat zou zonde zijn! Je kunt het pakket zo vaak uitprinten als je wilt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...