zondag 21 februari 2010

Book to buy: Succes van Annemarie van Gaal

Dit weekend heb ik gekocht; een multomap, tabbladen, showmapjes en ook nog een opbergdoos voor in de werkkamer. En dit komt allemaal doordat ik het boek Succes, geschreven door zakenvrouw en uitgever Annemarie van Gaal, heb gelezen.

Misschien heb je het programma Een dubbeltje op zijn kant wel eens gezien. Samen met John Williams zorgt Annemarie ervoor dat een gezin met zware schulden weer uitzicht heeft op een financieel onbezorgd leven. Het leuke van dit programma is, dat de mensen het vaak op eigen houtje moeten doen. Heel inspirerend. En dat is dit boek ook.

Waarom is dit boek het kopen waard?
Even dacht ik dat dat dit boek alleen handig was als je al financiële problemen hebt. Maar het is ook nuttig wanneer je je administratie (en je hoofd) wat op orde wil krijgen.  Want weet jij precies hoeveel je per maand uitgeeft? En wat er binnenkomt? Misschien heb je recht op bepaalde toeslagen van de Belastingdienst. Die wil je toch niet laten liggen?!

Succes staat vol handige feitjes, opbergtips en eye-openers. Het is leuk geschreven en leest als een roman. Absoluut geen zware kost! Het voorwoord van Annemarie is mooi. Je komt erachter dat ze niet een keiharde zakenvrouw is, die over lijken gaat. Na het lezen van dit boek wil je harder werken voor je geld, je wil aan de slag. Dat is een fijn gevoel.

Leuk detail: bij aankoop van dit boek, krijg je er een handig kasboekje bij.


Mocht je dit boek ook willen kopen, dan kun je hier terecht »  

3 opmerkingen:

 1. Oeh klinkt goed! Ik ga het denk ik kopen :P x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eindelijk eens geld over aan het eind vd maand!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Wendy: oeh fijn! En nu op een spaarrekening zetten he?! :-)

  @ Frauke: ben benieuwd wat jij van het boek vindt, als je hem hebt gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...