donderdag 4 februari 2010

Mmmm... Tony's Chocolonely eitjes

Ken jij het merk Tony's Chocolonely al? Zoals de naam al doet vermoeden maakt dit merk chocolade in allerlei soorten en maten. De Tony's Factory wil de lekkerste chocolade maken van de hele wereld en waar de hele wereld van mag genieten. De wikkels zien eruit alsof hij rechtstreeks uit het Roald Dahl's  Charlie and the Chocolate Factory komen, de stukjes choco smaken naar meer, door de volle Belgische chocolade waar ze van gemaakt zijn.

Tot nu toe bestond het assortiment uit chocoladerepen en hagelslag. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen, ik zeg niet voor niets tot nu toe.
Binnenkort verkoopt Tony's Chocolonely namelijk speciaal voor Pasen chocolade eitjes. En zo te zien zitten er ook witte eitjes tussen. Fijn, want witte chocolade (mijn favoriet!) verkocht Tony's Chocolonely nog niet.


Wat je nog meer moet weten over Tony's Chocolonely

Op dit moment valt er voor veel mensen die betrokken zijn bij de productie van cacao niet veel te genieten. Zij moeten vaak werken onder verschrikkelijke omstandigheden waar ze niet of nauwelijks voor betaald krijgen. Soms zijn deze omstandigheden zo slecht dat er volgens de Verenigde Naties sprake is van slavernij. Vaak gaat het dan om kinderen.

Daar wil Tony's Factory verandering in brengen. Zij vinden dat de mensen die de cacao plukken om er Tony's Chocolonely chocola van te kunnen maken gewoon betaald moeten worden.


En dus hoeven wij ons niet meer schuldig te voelen als we een stukje van deze overheerlijke chocolade nemen. Als het gaat om de productie ervan hè? Het aantal vetten, daar heb ik nog steeds een beetje moeite mee...

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Er is een fout opgetreden in dit gadget