zondag 7 februari 2010

Binnenkort in de bios: Valentine's Day

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Veel mensen vinden het maar commercieel gedoe. Toch word ik blij van deze dag, al is het maar vanwege de leuke bioscoopfilms die er ieder jaar gedraaid worden. Dit jaar komen we in de romantische mood met de film, met de oh-zo-originele titel, Valentine’s Day.

Aan de cast kan het in ieder geval niet liggen. Er is een heel scala aan celebs voor deze film uit de kast getrokken. De personages worden gespeeld door Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Jamie Foxx, Jessica Biel, Anne Hathaway, Jennifer Garner, Patrick Mc.Dreamy Dempsey, Emma Roberts, Queen Latifah en zangeres Taylor Swift.

Klik op 'Lees verder' om erachter te komen waar deze romcom over gaat. Natuurlijk heb ik ook de trailer voor je opgezocht.
Over Valentine's day
In Valentine’s Day worden verschillende verhalen verteld (net als in Love Actually en Alles is Liefde). De personen zijn allemaal afkomstig uit Los Angeles en kampen ook allemaal met liefdesproblemen. De druk die Valentijnsdag op hun uitoefent, blijkt voor de een gunstig, voor de ander nadelig.

Een marineofficier (Julia Roberts) vliegt voor haar grote liefde van Irak naar Los Angeles, een homoseksuele man (Bradley Cooper) is verliefd op een footballspeler (Eric Dane). Hij durft er niet voor uit te komen dat hij homo is. Dan is er nog een bloemist (Ashton Kutcher) die na zijn huwelijksaanzoek aan zijn vriendin (Jessica Alba) ontdekt dat hij verliefd is op iemand anders (Jennifer Garner). Natuurlijk kan de getrouwde man (Patrick Dempsey) die een affaire heeft met een andere oudere vrouw (Shirley MacLaine), niet ontbreken.
Je moet de film maar gewoon gaan kijken denk ik. Dan zul je nog meer verhaallijnen ontdekken. Origineel zal-ie niet zijn, maar deze film staat garant voor een gezellige meidenavond. 


Vanaf 11 februari draait deze film in de Nederlandse bioscopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...