maandag 29 maart 2010

Lovely links: Do it in Paris

Van bezoekster Manon kreeg ik een mailtje. Zij vertelde binnenkort naar Parijs te gaan. Dit artikel is speciaal voor haar geschreven, en voor andere meiden die een tripje richting deze modestad op de planning hebben staan.

Le Paris de la Parisienne online, het Parijs van Parisiennes. Zo wil je Parijs het liefst leren kennen toch? Ok, de toerist uithangen is leuk, maar wat zijn nou eigenlijk de hotspots van Parijse meisjes zelf? Om te voorkomen dat je als een kip zonder kop heel de stad gaat afstruinen, kun je beter eerst even het webwalhalla 'Do it in Paris' verkennen.

Op dit juweeltje, opgericht door Véronique Roger-Vasselin-Constantinoff (voormalig fashion editor), is alles verzameld wat fashionable meiden uit Parijs interesseert. Elke week vind je er een nieuwe illustratie van een Parisienne, een shoptip, fijne Franse receptuur,  de laatste mode, een top tien met musthaves en hotspots.

Qua vormgeving en illustraties (wow, wow, wow!) net een tijdschrift, qua inhoud precies een city guide. Wedden dat het uitpluizen van Doitinparis.com als voorspel werkt? Daarna heb je vast nóg meer zin om naar de stad van de amour te gaan. De site is zeker ook de moeite waard, als je niet naar Parijs gaat.

Bookmarken dus: Doitinparis.com

1 opmerking:

  1. Super leuke site, en handig voor mijn tripje naar Parijs in mei <3

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...