donderdag 4 maart 2010

Wednesday's webshop: The Beauty Bakery

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
We hebben er weer een juweeltje bij, een snoepje, maar ook een gevaar voor onze portemonnee. Ja, dat is The Beauty Bakery allemaal. Denk jij sterk in je schoenen te staan en géén gat in je hand te hebben? Ik geef je gelijk, als je je ook op deze webshop kunt inhouden. Ja, dan sta je inderdaad sterk in je schoenen. Dit is namelijk een hebberigmakende webshop. Online betreden op eigen risico!
Eigenaresse Angel heeft het webshoppen erg goed afgekeken bij haar vriendin Serena (The Secret Garden). Maar dat óók Angel een webshop is begonnen, is niet zo gek. Zij heeft haar twee grote verslavingen gecombineerd. Zo houdt ze van urenlang badderen. Niet in een saaie plas lauwwarm water, nee, haar badsessies worden opgeleukt met luxe wondermiddeltjes. Op een goede tweede plek van haar favorites lijstje staan kleine bakkerijtjes die je op de hoek van een straat vindt. Bakkers die met grote bakkersmutsen schattige taarten en cupcakes doen ontstaan.

Het lijkt dus een logische keuze: The Beauty Bakery. "Eye Cady for your skin", aldus Angel. Zelf had ik het niet mooier kunnen zeggen...

Heb ik je lekker gemaakt? Surf dan snel naar The Beauty Bakery! »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...