maandag 26 april 2010

4 x Flow nieuws!

De lente zet nu eindelijk goed in: de zon schijnt, de vogels fluiten, lammetjes staan bij bosjes in de wei. Fijn om dat lente-gevoel te versterken met de nieuwe Flow die nu in de winkels ligt.

Voor wie 'm nog niet in huis heeft, heb ik 4 leuke nieuwtjes... *tromgeroffel*
Flow nieuwtje 1
Nieuwtje 1 heb ik eigenlijk al verklapt. Flow nummer 3 van dit jaar ligt alweer in de schappen. Leuk om te weten is natuurlijk welke extra's er deze keer weer in het blad te vinden zijn (want daar verheugen we ons op toch?!). Cadeau van Flow: de geweldige inkleur-verjaardagskalender, geïllustreerd door Caroline Ellerbeck. Verder is in de omslag een dik Flow-schrift verstopt, om je inspiratie in op te schrijven. Heb je je weleens afgevraagd wat je eigenlijk weet van je ouders uit de periode dat ze jou nog niet hadden? Vraag het ze eens en vul samen het geweldige ouders-boekje in. En dan zijn er nog die ex libris sticker-etiketten.
Flow nieuwtje 2
Sinds de lancering van Flow zijn er veel nieuwe dingen bedacht, maar er moet natuurlijk nog veel meer Flow-moois komen. En dus wordt op dit moment in China de Flow agenda gedrukt (hieronder te bewonderen op de foto). De makers over dit juweeltje: "Het is een echt liefde-voor-papier-ding geworden. Met na elke maand een papieren cadeautje (stickers, kleurplaten, cadeaulabels, kalender, briefpapier) en naast ruimte voor de gewone agendazaken ook veel ruimte voor notities en (not) to-do-lijstjes." De agenda ligt in augustus in de winkel en je kunt er 18 maanden mee doen, net als de agenda's van bijvoorbeeld Moleskine. Ik kan niet wachten!

Flow nieuwtje 3
Bedenkers Irene en Astrid zijn maar wat druk. Niet alleen wordt er hard gewerkt aan het januarinummer, ook zijn ze bezig met het bedenken van leuke dingen voor het Flow vakantieboek. Want óók die komt eraan. Er is nog weinig over bekend, maar het is vast en zeker een absolute musthave om de zomer mee door te komen.


Flow nieuwtje 4
Voor de agenda en het vakantieboek moeten we nog even geduld hebben. Gelukkig is er ook een nieuw Flow-item dat je meteen kunt bekijken. De website is namelijk helemaal vernieuwd. De redactie zal regelmatig bloggen en dat vinden ze nog best spannend: "Wij zijn van papier. Onze harten gaan sneller kloppen als we van dat grijze papier vasthouden dat een beetje vezelachtig voelt, als we mooie notitieboekjes zien, als we een echte handgeschreven brief op echt briefpapier krijgen en zo kunnen we nog wel even door gaan." Klik op www.flowmagazine.nl om een kijkje te nemen en erachter te komen hoe de makers van Flow het online doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...