dinsdag 27 april 2010

Blond Amsterdam 'Someone loves you honey'-servies

"BLOND AMSTERDAM, HOUD EENS OP," dat schreeuwt mijn portemonnee. Maar ikzelf word iedere keer weer blij wanneer er nieuwe Blond producten op de markt gebracht worden. Tja, en hoe kun je ook niet vrolijk worden van het 'Someone loves you honey'-servies dat speciaal ontworpen is voor het 140-jarig bestaan van de Bijenkorf?
Geel, bijtjes, schattige teksten... Wat denk je, zouden deze producten niet ge-wel-dig staan in mijn nieuwe servieskast tussen de tientallen andere Blond-mokken (of borden, kommen, vorkjes...)? ;-)

Kijk voor prijzen en andere info op www.blond-amsterdam.nl  »


Wat vind jij van deze gelimiteerde collectie?

2 opmerkingen:

  1. Jammer, die borden en bekers waren eigenlijk nooit online geweest bij de Bijenkorf webshop. Voor heel veel blond liefhebbers, geen schijn van kans om ze te krijgen. Groningen heeft achteraf gezien de items ook wel gehad, maar ja, Groningen heeft nie zo uitgrebreid filiaal en de hele keuken-kok afdeling was een paar jaar geleden komen te vervalen. vind het heel jammer als Blond verzamelaar om geen kans de borden of bekers te kunnen bemachtigen.
    Heb wel ge-maild de Bijenkorf, helemaal niets van weer gehoord, ben wel een goede klant van hun, vind het wel een beetje onfatsoenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ik dat nooit geweten heb want dit ziet er wel super leuk uit zeg

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...