zaterdag 22 mei 2010

Agenda item: 3 juli Girls Fair

Wil jij al tijden een leuk dagje uit inplannen voor jou en je vriendinnen, dan heb ik een leuke tip voor je... Ga naar de eerste editie van het grootste meiden event van Nederland; de GirlsFair. Op zaterdag 3 juli wordt de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een walhalla op het gebied van mode, beauty en lifestyle voor meiden. Er kan de hele dag worden genoten van hippe merken, modeshows, hair- en beautyworkshops, leuke aanbiedingen, lekkere hapjes en optredens van bekende artiesten. Dit alles vindt zowel buiten in het zonnetje (daar gaan we dan maar even van uit), als binnen plaats.
Op de fair vind je onder andere
- (Outlet)stands van bekende merken waar je producten uit kunt uitproberen en (met speciale kortingen) kunt kopen.

- Workshops, fashion-, beauty- en danceshows, demonstraties en presentaties. Leuk om inspiratie op te doen! Qua muziek kun je je hart ophalen. O.a. Lisa Lois en Alain Clark zullen optreden. Ook So You Think You Can Dance-talent Timor Steffens zal zijn neus laten zien. Niemand minder dan Jim Bakkum verzorgt de presentatie.

- Make-overs onder leiding van bekende visagisten, stylisten en hair artists. Experimenteer, smeer en spray met fijne producten van diverse merken, zoals Miss Sporty.

- Voor de jeansfans: ga naar het 'spijker' festijn in de Jeanshall. Ben je meer van de tweedehands merk- en vintage kleding? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de vintage bazaar. Wie weet vind je dat collectors item, dat niemand anders heeft.

- Ook voor informatie over opleidingen, maatschappelijke thema's en gezondheidszaken moet je op de Girlsfair zijn.Voor fashiondesigners, stylistes en modeondernemers in de dop zijn modeorganisaties als Mitex en TMO Modemanagement aanwezig.  Ook boekenwurmen kunnen hun hart ophalen: zo zijn er signeersessies van verschillende populaire auteurs van uitgever The House of Books.
Overige info
Locatie: Cultuurpark Westergasfabriek
Datum: Zaterdag 3 juli 2010
Tijd: 13.00 uur tot en met 20.00 uur
Entreeprijs: Voorverkoop €17,50, bestellen via easyticket.nl en seetickets.nl
Bereikbaarheid: Per fiets, scooter, auto of openbaar vervoer
Website: www.girlsfair.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...