donderdag 13 mei 2010

Pijnlijk: Hugo Borst bij DWDDHugo Borst wilde in De Wereld Draait Door niet lang praten over de vliegramp maar snel overgaan tot 'de orde van de dag': Giovanni van Bronckhorst stopt met voetballen...

Hugo was gisteravond tafelheer in het programma van Matthijs van Nieuwkerk. De presentator opende het programma met "Wat een dag! Toch?", waarop Borst reageerde met "Oh je doelt op het vliegtuigongeluk?" Matthijs breekt daarop in door te vertellen dat de programmering van het programma wel is aangepast en dat de komische rubriek 'De TV draait door' is geschrapt, omdat dat niet gepast is na de vliegramp.

"Als 62 Engelsen waren omgekomen, hadden we wel een 'TV draait door' gehad", reageert Borst daarop. "Ik word daar altijd wel een beetje ongemakkelijk van."

Als Van Nieuwkerk dat 'een heel rare opmerking' noemt, zegt Borst dat het 'natuurlijk wel heel tragisch is'. "Dat zonder meer, maar vliegtuigongelukken gebeuren. Ik vind het wel de waan van de dag die regeert, want overmorgen denken we er niet meer aan", besluit hij.


Vind jij dat Matthijs niet meer met Hugo om de tafel had moeten gaan zitten?

Bron

2 opmerkingen:

  1. Damn... wat een heftige opmerkingen van Hudo, dat kan hij echt niet maken! Matthijs spreekt hem hier wel op aan. Vrijheid van meningsuiting he....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Behoorlijk grof!

    Maar voor mij geen rede om hem daar niet maar te laten komen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...