zondag 9 mei 2010

Rituals introduceert: Tao

Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan de Rituals winkel in Heemstede en maakte ik kennis met een nieuwe productlijn, die net die dag was binnengekomen.

De productnamen Yin, T'ai Chi, Qi en Mei Dao doen al vermoeden dat het hier gaat om een lijn die in het teken staat van China. De producten zijn gebaseerd op een eeuwenoude Chinese levensfilosofie Tao, waarbij alles draait om ontspanning en evenwicht (Yin en Yang). En wat minder stresskippen (waaronder stresskip nummer 1, ikzelf) kunnen we hier in de Westerse wereld wel gebruiken.

Klik op "Lees verder" en maak kennis met de nieuwe productlijn.


Over de Rituals Tao producten
De belangrijkste ingrediënten uit deze lijn zijn Witte Lotus en Yi Yi Ren. De Witte Lotus staat in het verre oosten niet alleen symbool voor puurheid en rust, maar staat in de traditionele Chinese geneeskunde bekend als wondermiddel tegen slapeloosheid. Yi Yi Ren wordt in China al meer dan 5000 jaar gebruikt vanwege de huidverzorgende en ontstekingsremmende eigenschappen. Andere ingrediënten in de lijn zijn onder meer Chinese pepermunt en groene thee.

Mijn favoriet
De bed & body mist. Dit goedje staat garant voor een fijne nachtrust en rook ook nog eens heerlijk. Een absolute aanrader!

Hier vind je alle informatie over de nieuwe Rituals Tao lijn »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...