donderdag 6 mei 2010

Topshop lanceert make-up collectie (ook online!)

De basiscollectie en de 'seasonal trend collectie'
Voor Topshop fans is het vandaag dé dag. Vandaag is namelijk officieel de Topshop make-up collectie gelanceerd. Geen paniek, geen paniek... voor de Nederlandse hebberds zijn de spulletjes ook online te bestellen. En wel hier »

Klik op "Lees verder" voor meer info over de collectie.
Er zijn maar liefst twee make-up lijnen te koop: de 'Core collection' (deze is te zien op de eerste foto) en de 'Seasonal trend collection' (de foto vlak onder foto nummer 1). De eerst genoemde lijn omvat 97 producten, de trend-collectie moet het doen met 16 items. En like OMG (lol!) wat zijn de verpakkingen schattig. Ze zitten allemaal in een wit hoesje (of witte huls) met daarop polkadots of streepjes die eruit zien alsof iemand ze handmatig met zwart kohl potlood erop heeft getekend. Op de verpakking zelf staat een illustratie van het product dat erin zit. Ja, ik ben verliefd. Hulde aan de designer Lizzie Dawson!

De make-upjes zijn gelukkig niet al te prijzig en al te koop vanaf vijf pond. Leuke actie: bestel je meer dan  producten, dan krijg je er een gratis tasje bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...