dinsdag 27 juli 2010

Breaking fashion news: H&M opent megastore in Amsterdam (mét H&M Home spullen)

Vandaag verscheen er een mailtje in mijn inbox. De link die daarin te vinden was, verwees me door naar een artikel over een megastore van H&M in Amsterdam. Wat?! Ja, je leest het goed. De zweedse modeketen Hennes & Mauritz opent dit najaar op de Dam in Amsterdam, zijn grootste winkel in Nederland. Echt al op zeer korte termijn dus! En daar is niet alleen kleding verkrijgbaar...

In de zes-verdiepingen-tellende H&M vestiging zal ook de Home-collectie te koop zijn. Deze collectie zal trouwens niet in het filiaal zelf liggen. Maak kennis met een geheel nieuw winkelconcept, waarbij de bezoeker magneetjes shopt waarop een afbeelding van het product staat. Bij de kassa halen medewerkers de spullen uit het magazijn.

“We zijn ontzettend trots om in het najaar van 2010 een flagshipstore op de Dam te openen - een unieke locatie die bekend staat als het historische hart van Amsterdam,” zegt Susan Krau, countrymanager van H&M Nederland. “We geloven dat deze winkel karakter zal toevoegen aan hét plein van Amsterdam en de ultieme winkelervaring zal bieden, verdeeld over maar liefst zes verschillende verdiepingen.”

Wat moet je verder nog weten? Je vindt hier werkelijk alle kleding + accessoires onder één dak en de voorraad wordt dagelijks aangevuld. Gegarandeerd dus, dat jij met een goedgevulde plastic tas naar huis gaat. Of twee!

Ook in Londen, Helsinki en Kopenhagen komen dit najaar Homewinkels van H&M.

1 opmerking:

  1. Super leuk altijd die home collectie! Volgende in Den Haag?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...