zondag 18 juli 2010

Leuk: Think Happy Thoughts van Applepiepussy.com

Een snoepwinkeltje waar je uren kunt rondneuzen, zo wordt de webshop Applepiepussy ook wel liefkozend door de fans genoemd. Gelijk hebben ze. Dit is een schatkist waarin je steeds weer een nieuwe blij-makende-ontdekking doet. Ik ben inmiddels de trotse eigenaar van de fortune cookie oorbellen. Het volgende item op mijn Applepiepussy wishlist: het 'Think Happy Thoughts'-pakketje...

Ben of ken jij iemand die wel een positieve opkikker kan gebruiken? Applepiepussy heeft het Think Happy Thoughts 10-stappenplan in de vorm van genummerde goudkleurige zakjes. Wat je krijgt voor de 19 euro is, behalve de garantie op een vrolijke zondagmiddag, nog geheim. Ohja en in ieder geval een Lucky Pussy of Piggy Zippie en een Grow a note-wenskaart.

"Het is wel de bedoeling dat je er een middag rustig de tijd voor neemt, gezellig in je huispak, voicemail aan, glaasje wijn erbij en goede zin (evt. ook erg leuk om mèt iemand samen te doen - alle leeftijden)."
Handig is dat je dit pakketje direct voor iemand anders kunt bestellen (en op dat adres kunt laten bezorgen). Het ziet er namelijk standaard al super leuk uit!

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de zakjes? Hier kun je het pakketje bestellen » Enne, niet verklappen wat erin zat he?!1 opmerking:

  1. Ik had dat pakketje ook zien staan op die site, erg spannend

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...