zaterdag 24 juli 2010

Saturday's shoptip: Boxsal picknick 'manden'

Picknicken is helemaal in. En geef toe: wat is er fijner dan lekker in het park hangen, met wat hapjes en drankjes binnen handbereik? Niets toch?! Nu ben ik absoluut voor het gemak geboren. Mijn naam zou op alle Kant-en-klaar maaltijden moeten staan. Gelukkig zijn er merken als Boxsal, die mij in deze levensstijl steunen. 
Geen gesleep meer met McDonald's bestek, Tupperware-bakjes en gescheurde plastic bekertjes, maar één handige kartonnen koffer met daarin alles wat je nodig hebt voor een picknick voor twee. En heel belangrijk: alle spulletjes zijn biologisch afbreekbaar.
Daarnaast zijn er verschillende thema's, waar ook drie verschillende kofferdesigns bijhoren. De 'Office Escape Box' om even te ontsnappen aan de airco-lucht van kantoor, de 'Today's Date Box', voor stelletjes of alles wat daarop lijkt, en de 'Urban Picnic Box', voor de stoere loungers onder ons.

De bederfelijke etenswaren (aardbeien met chocolade en zalm-sandwiches bijvoorbeeld) moet je dan wel nog even bij de supermarkt halen. En helaas, ook de fles rosé zit er niet bij!
Voor 35 euro kun je een Boxsal bestellen »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...