dinsdag 18 januari 2011

Boer zoekt vrouw - Arme sonja

Deze tekst komt van Lindamagazine.nl
Het was gisteren niet de meest spectaculaire uitzending van Boer zoekt Vrouw. Althans, niet zo specta als de keer dat Richard (de boer die de katjes in het donker knijpt) de beroemde woorden: Ik zie een lekker ding met de tanden op elkaar sprak. Ook niet zo sexy als de keer dat boer Marcel in onderbroek en sokken zijn dames met een hand en een zoen onder de wol stopte.
Recordaantal kijkers
Desondanks keken er gisteren 4,9 miljoen kijkers (een nieuw record) naar Frank die in een uur 800 geiten melkte, Annemarie ‘niet fliren, maar kaasmaken’ die samen met haar mannen bij haar ouders aan de keukentafel in lachen, gieren, brullen uitbarstte en boer Gijsbert die ‘bij wijze van spreken, ja, tja, inderdaad, hmm, tja’ een goed gesprek voerde met zijn vrouwen.

Arme sonja
Er moesten dit keer ook vrouwen verdwijnen. Collectief medelijden hadden we met Sonja, de vrouw met hetzelfde kapsel als boer Marcel. Wat zal zij een zure, depressieve blue monday beleven vandaag. Ze had zo haar boeltje en haar kinderen bij elkaar gepakt om bij Marcel op de aardappelberg te gaan wonen. Maar Marcel dacht daar anders over en stuurde haar in haar oude Citroen naar huis.

Een uit duizend aardappelen
Sonja was woedend. Ze haalde verhaal. Bedoelde Marcel soms met zijn opmerking dat ze niet genoeg initiatief nam,  ’dat ze alleen maar op haar luie kont had gezeten?’. Nee, hij bedoelde het in het algemeen. Sonja heeft op het land net zo hard gewerkt als de anderen en is bovendien een supervrouw. Een uit duizend aardappelen, maar toch net niet speciaal genoeg voor Marcel.

Het toekomstsprookje van Sonja is afgelopen. Wij vonden het een ideaal koppel. Arme Sonja, ze verdient een compliment van een leuke vent. Zou ze de LINDA. app al hebben?

Bekijk hier de uitzending

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...