dinsdag 18 januari 2011

H&M lanceert collectie van modeblogger

Na beroemdheden en topdesigners, ontdekt H&M nu de modeblogger om samenwerkingen mee aan te gaan. De retailer lanceert in februari een collectie met de Zweedse Elin Kling.

Elin Kling schrijft sinds 2007 de modeblog Style by Kling; inmiddels één van de grootste en belangrijkste modeblogs van Scandinavië. Elin is van oorsprong moderedacteur en stylist. Ze ontving meerdere awards voor haar website. Andere successen: er is een tv-show op geïnspireerd op haar blog en ze deed mee aan de Zweedse versie van Dancing with the Stars. Verder is ze is oprichter van online fashion community 'Fashion Networks' en heeft ze haar eigen modemagazine, genaamd Styleby.
Voor H&M ontwierp ze een kleine collectie, bestaande uit negen kledingstukken en twee accessoires. De collectie is gebaseerd op de eigen stijl van Elin Kling: modern, licht en minimalistisch met bohemian invloeden. De collectie wordt, helaas, alleen in Zweden verkocht.

Het wachten is dus tot een Nederlandse fashionblogger wordt benaderd om een collectie voor 'onze' H&M filialen te ontwerpen…

Bron: Textilia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...