zaterdag 19 maart 2011

Pull and Bear komt naar Nederland

Nog een paar maanden en dan is dit landje weer een Spaanse modeformule rijker. Pull and Bear komt naar Nederland en zal zich in een 650 vierkante meter groot pand in Den Haag gaan vestigen. Voor dit filiaal moeten ze een huur van 350.000 euro per jaar betalen. Het viel me op dat er op Monsterboard ook wordt gezocht naar personeel voor winkels in Tilburg en Rotterdam. Dus, rarara, waar zullen binnenkort nog meer vestigingen worden geopend?! :-)

Klik op "Lees verder" voor meer info.
Over Pull and Bear
Pull and Bear is één van de formules van Inditex, dat ook eigenaar is van Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Uterque, Stradivarius en Massimo Dutti. Pull and Bear biedt casual mode voor jonge mensen (en voor mensen die zich jong voelen ;-) ). Behalve kleding verkoopt de keten inmiddels ook schoenen, geuren, zonnebrillen en andere accessoires. Pull and Bear is al gevestigd in Antwerpen. Ben je daar al eens geweest, dan weet je dat je er erg fashionable items kunt kopen. De Pull and Bear mode is betaalbaar en te vergelijken met de kleding van modeketens als H&M, River Island en New Look.

Wanneer de winkel opent is nog niet helemaal duidelijk.Waarschijnlijk gaat het dit najaar allemaal gebeuren. I'll keep you posted.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...