zaterdag 16 april 2011

Saturday's Shoptip: Lush Pasen 2011

24 en 25 april is het Pasen. Natuurlijk heeft Lush ook dit jaar weer een fijne paascollectie uitgebracht. Kijk en lees maar mee:

"In plaats van je vrienden en familie over-verpakte, calorierijke chocolade eieren te geven dit jaar, trakteer hen op een smakelijke selectie van Lush’s nieuwe badproducten speciaal voor Pasen… veel vriendelijker voor je figuur en voor het milieu, want Lush ballistics en bubble bars zijn solide. Dat betekent bewaarmiddel,- en verpakkingsvrij. En als kers op de taart: Lush test niet op dieren, we gebruiken hen daarentegen wél als inspiratie! Dit jaar presenteren we een feestelijke collectie van kuikens, eieren, konijntjes en zelfs een klein paasezeltje!"
"Knoop de Bunny Furoshiki rond je favoriete ballistic, een stuk zeep of het speciale Fluffy Egg! Een fantastisch paascadeautje!"
"Donkey Oaty is de nieuwste ster aan het Lush firmament, een ontzettend grappige ballistic in de vorm van een ezel (hij is lang onderdrukt door de Paashaas, nu eindelijk de coming out van de Paasezel!)."
 "Ben jij dol op zoetigheid? Dan hoort dit ei er zeker bij! Heerlijk zoet badei met de snoepjeachtige geur van Snow Fairy."
 "Hippy Chick is een heerlijk frisse Emotibomb. Ze geeft je 's ochtends een lekkere energiekick door de wierook en grapefruit die erin zit!"

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...