woensdag 18 mei 2011

Beautiful Branding: zomerbandjes bij Etos

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond is een samenwerking aangegaan met Etos. Deze zomer is zij hét gezicht van de zomerbandjes-actie. Vanaf maandag 6 juni kunnen vrouwen de bandjes zes weken lang sparen. Bij besteding van elke 10 euro bij Etos en bij aanvullende acties van A-merken ontvangen klanten zo'n zomerbandje cadeau.

Ik voospel dat de bandjes een hit gaan worden. Ze zijn gemaakt van drie verschillende soorten materiaal: katoen, gevlochten leer en touw. De kleuren: vrolijk en fel, van rozerood en turkoois tot felgroen. De stijl past goed bij de bloementrend van deze zomer en de zomerbandjes zijn makkelijk te combineren. Behalve om de pols, kunnen ze aan elkaar als ketting worden gedragen of als vlecht in het haar. Er zijn tien verschillende soorten.

Waarom nu juist Lieke het gezicht van deze actie is? Etos omarmt de zomer vanwege de opgewekte, vrolijke en zorgeloze sfeer die er tijdens de Nederlandse zomers heerst. Volgens de drogisterijketen sluit de samenwerking met Lieke hier naadloos op aan. "Lieke staat voor een vrouwelijke, verzorgde en tikkeltje nonchalante stijl. Haar warme uitstraling kleurt de zomer bij Etos." Nouja, het zal wel...

Maandag 6 juni heb ik vrij genomen. Niet speciaal voor deze zomerbandjes-actie hoor, nee, dan ben ik jarig. Maar een bezoekje aan Etos staat die dag dan zeker op de planning!

2 opmerkingen:

  1. Oeh, die zijn wel erg leuk! Veel, veel draagbaarder dan de Hup Holland lijn van vorig jaar. Ga zeker tijdelijk overschakelen van de DA om de hoek naar de dichtsbijzijnde Etos:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zien er superleuk uit! Toch maar eens bij Etos langs...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...