zaterdag 18 juni 2011

Ab Fab Food: NOH (sushi & sake) in Den Haag

Gisteren heb ik, op aanraden van collega N., samen met vriendin V. sushi gegeten bij NOH in Den Haag. Terwijl Oh Oh Cherso's Barbie zich in de stamkroeg om de hoek vol zat te schenken, stapten wij dit Japanse restaurantje aan de Prinsestraat 77 binnen. We kregen een ruime 4 persoonstafel aangewezen en werden verwelkomd met een smakelijke amuse pittige tonijn. De sfeer was relaxt.

Je betaalt meer voor het eten dan bij All you can eat Shabu Shabu en Sumo, maar het verschil is heel duidelijk te merken; de bediening is vriendelijk en de sushi werkelijk overheerlijk. Prachtig opgemaakte schalen, sushi die uit een Japans kookboek lijkt te komen, zo mooi, fijne bijgerechten als edamame en traditioneel Japanse hapjes.

Zorg er zeker voor dat je nog ruimte over houdt voor een toetje. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende ijssmaken zoals groene thee, rode bonen, gember en zwarte sesam. Een keer iets bijzonders proberen? Ga dan voor de sushi in ijsvorm.

Eet smakelijk alvast. ;-)


NOH, Prinsestraat 77, Den Haag.

3 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ik heb van de week nog gegeten bij Otaru in Amsterdam, was ook erg lekker:) En kreeg ook groene thee ijs, dat vind ik zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Tara,
  Leuk om te lezen dat je lekker hebt gegeten bij NOH Sushi & Sake. Het helpt om de motivatie erin te houden wanneer we lezen dat mensen ons eten bijzonder vinden.
  Ik wil jullie voor de rest van deze maand nog even attenderen op ons Juni 2011 zomermenu. Deze is te vinden op onze website www.nohrestaurant.nl , dit zomermenu is voor 2 personen en kost normaal €99,50 maar alleen in de maand Juni €59,50 inclusief een heerlijke fles huiswijn. Je moet wel verplicht reserveren om gebruik te maken van deze actie omdat er beperkte beschikbaarheid geldt. Ook is deze actie alleen geldig op woensdag, donderdag en zondag. Bekijk onze website voor meer informatie.

  Groeten,

  Team NOH Sushi & Sake.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor een overzicht van goede sushi restaurants in Den Haag verwijs ik je graag naar deze link: http://goo.gl/mL7t7 ,op dit moment schijnt uit recenties dat NOH inderdaad een sushi toppertje te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...