zaterdag 4 juni 2011

Saturday's Shoptip: Lauren Weisberger Box


Vandaag een Saturday's Shoptip voor iedereen die nog geen boeken van Lauren Weisberger heeft, maar ze wel graag wil lezen. Er is een heuse de Lauren Weisberger box uitgebracht! Deze set kost 14,99 euro en bestaat uit de drie titels: Gossip & Gucci, De duivel draagt Prada en Chanel Chic. De chicklits zijn verpakt in een mooie schoenendoos.

Deze Lauren Weisberger schoenendoos is leuk om cadeau te krijgen of te geven. Bestellen kan op Bol.com. En: op werkdagen voor 22.30 uur besteld is morgen in huis. » 

Klik op "Lees verder" om meer over de drie boeken te lezen.Gossip & Gucci is het verhaal van de 27-jarige Bette. Ze is intelligent en grappig, maar ze verveelt zich. Als ze een nieuwe baan aanneemt als event planner moet ze onder andere grote feesten organiseren voor de jetset in Manhattan. En dan is het gedaan met Bette's saaie leven. In plaats van zich negentig uur per week af te beulen achter een computer, zit ze nu in het vliegtuig op weg naar hotspots als Miami, Londen en de Hamptons.

Bette rolt van het ene feest naar het andere, en ze gaat steeds meer op in haar nieuwe luxe-leventje. Alleen Michael, haar oudste vriend, ziet nog wel eens een glimp van de oude Bette. Ze raakt het contact met de werkelijkheid steeds meer kwijt. Maar kan dit wel goed blijven gaan?

De duivel draagt Prada
Andrea Sachs, vers uit de collegebanken, is net aangenomen als de nieuwe assistent van de alom gevreesde en bewonderde hoofdredacteur van het tijdschrift Runway, Miranda Priestley.

Runway is hét blad op modegebied, de lieveling van alle ontwerpers. Op de redactie komen de bekende namen van alle kanten op je af: Prada! Armani! Manolo's! Versace! Er lopen alleen maar heel magere, zeer stijlvolle vrouwen rond, en mooie mannen in strakke zwarte coltruien en strakke leren broeken. En met een haast kinderlijk gemak weet Miranda al deze succesvolle, hippe mensen te reduceren tot trillende kleine kinderen.

Andrea vertelt op een frisse, ontwapenende manier over het leven van hen die aan de top staan, en over hoe iemand die aan de top staat het leven van ondergeschikten tot een hel kan maken en alle gevoel voor realiteit verliest.

Chanel chic
Opnieuw een onthullende en vooral erg grappige roman, boordevol interessante details. Chanel en champagne brengen je tot in de kern van een luxewereldje, waar zelfs de beste vriendschappen tot op het uiterste getest worden. Op een avond in Soho House, een van de populairste en exclusiefste clubs in New York, sluiten drie vriendinnen, Emmy, Leigh en Adriana, een pact: ze zullen elk datgene gaan veranderen in hun leven wat hun het meest dwarszit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Er is een fout opgetreden in dit gadget