woensdag 13 juli 2011

Nieuws over COS en Monki!

Goed nieuws voor de Rotterdammers en Amsterdammers (sorry dat ik 020 en 010 in één zin noem ;-) ). Er komt een fijne winkelketen jullie kant uit...
In de negen straatjes in Amsterdam zal COS, het chique zusje van H&M, de deuren van haar tweede Nederlandse filiaal openen. Winkel nummer één is te vinden in Den Haag. De COS-kleding is duurder dan de artikelen van H&M. Daartegenover staat wel weer dat de kwaliteit beduidend beter is.
En dan is daar die andere Scandinavische modeketen, Monki. In 2008 nam H&M (daar hebben we ‘m weer) een meerderheidsbelang in Fabric Scandinavien, het Zweedse moederbedrijf van Monki. Eerder dit jaar opende het bedrijf de eerste winkel in Amsterdam. 9 september zullen ze uitbreiden naar Rotterdam. Het tweede filiaal zal zich vestigen aan het Binnenwegplein 64-66 en krijgt een winkeloppervlakte van 357 vierkante meter. De winkelformule is opgericht in 2006. De kleding is naar eigen zeggen "een wilde flirt tussen streetstyle en een Scandinavisch gevoel voor mode."

Zelf kan ik me erg verheugen op de komst van Monki in Rotterdam. Ik ben namelijk regelmatig in die stad te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...