zondag 24 juli 2011

Vanavond op TV: The Accidental Husband

Met dit regenachtige weer is een avondje bankhangen helemaal zo erg nog niet. Komt goed uit, want vanavond is er een fijne romantische komedie op TV te zien.

The accidental Husband,  want daar heb ik het over, gaat over Emma Lloyd (Uma Thurman). Zij is presentatrice van een radioshow, waarbij ze vooral mensen met liefdesverdriet vermaakt. Verder is Emma verloofd met Richard (Colin Firth). Bij de registratie van hun huwelijk blijkt Emma al getrouwd te zijn, alleen heeft ze geen idee met wie. De zoektocht naar haar zogenaamde echtgenoot leidt haar naar Patrick (Jeffrey Dean Morgan), een knappe en zeer charmante brandweerman. In het begin levert hun tegengestelde kijk op het leven veel spanning en chaos op, maar Emma krijgt al snel bewondering voor Patricks zorgeloze passie en begint te twijfelen aan haar eigen conservatieve kijk op het leven en de liefde. Als Emma's trouwdag dichterbij komt moet ze kiezen tussen haar eigen veilige leven met Richard of de gepassioneerde en spontane wereld waar Patrick in leeft.


Ik heb deze film een paar jaar terug in de bioscoop gezien en ik vond 'm erg leuk. Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de TV om 20.00 uur op RTL 4 hebt staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...