vrijdag 9 september 2011

Win: Een pretzel-ketting van Roses on my pillow

Manon (de eigenaresse van Roses on my pillow) en ik hadden tijdens de Wednesday's Webshop begin april al afgesproken om in september samen een winactie op te zetten. Zo'n drie weken terug realiseerde ik me dat dit dé perfecte kans was om New York en een winactie te combineren...

In de webshop worden prachtige, handgemaakte sieraden van sterling zilver en geplateerd goud verkocht. Allemaal hebben ze een inspirerende of grappige betekenis.

De komende twee weken maak je kans op een zilveren pretzel-ketting van Roses on my pillow. Als je weleens in New York bent geweest, dan weet je dat je deze zoute snack op elke hoek van de staat kunt kopen. De New Yorkers zijn er dol op.

Leuk detail: Carrie droeg een gouden pretzel om haar nek in de Sex and the City 2 movie. Er is in die tijd een ware rage ontstaan rond deze pretzel necklace.


Wat moet je doen om kans te maken op deze zilveren pretzel-ketting?
  1. Surf naar www.rosesonmypillow.nl en tel het aantal zilveren kettingen dat iets te maken heeft met eten. Zoals de pretzel necklace bijvoorbeeld (ook die telt mee).
  2. Zorg dat je TheBellJar.nl volgt via Google Friend Connect (dit is te vinden in de rechter kolom), op Twitter of via Facebook.
  3. Stuur het antwoord (een getal dus) naar post@thebelljar.nl. Zorg ervoor dat je naam, leeftijd en adresgegevens in de mail staan. Vertel ook via welk medium je mij volgt. Vergeet niet als e-mailonderwerp 'Roses on my Pillow' in te vullen. 


De gelukkige winnaar maak ik over twee weken bekend. Succes! :-)

1 opmerking:

  1. De website van rosesonmypillow.nl doet het niet :(

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...