dinsdag 6 maart 2012

Ab Fab Food | Reuzengarnalen met chili, peterselie en feta


De foto ziet er een beetje vreemd uit, deze zal ik aanpassen.


Ik heb een heerlijk recept voor iedereen die niet vies is van garnalen en feta kaas. Makkelijk en snel te maken, mits je de garnalen van tevoren even pelt. Ik heb er rijst bij geserveerd, 's zomers kun je natuurlijk ook kiezen voor een frisse salade. Klik op "Lees verder" voor het recept.

Ingredi├źnten voor 4 personen:
  • 1 zak reuzengarnalen, ontdooid en gepeld
  • 75 gram boter
  • 3 tenen knoflook, in plakjes
  • 1 theelepel chilipeper (molentje)
  • 1 bakje platte peterselie (20 gram), fijngesneden
  • 1 pakje feta
Hoe maak je het?
  1. PEL de garnalen en verwijder het darmkanaal. 
  2. VERHIT de boter in een koekenpan.
  3. ROERBAK de garnalen met knoflook en chilipeper 4 minuten.
  4. VOEG de peterselie toe en bak nog 1 minuut.
  5. VERKRUIMEL de feta boven de garnalen en verwarm nog 1 minuut.
  6. SERVEER in een schaal in combinatie met rijst of een frisse salade. 

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Er is een fout opgetreden in dit gadget