vrijdag 13 april 2012

Ab Fab Food | Marqt

Vandaag in het nieuws: EkoPlaza groeide in het eerste kwartaal van 2012 bovengemiddeld in omzet, aantal klanten én besteding.  “Biologisch eten is geen hype, maar een nieuwe manier van leven”, aldus de directeur van biologische supermarktketen. EkoPlaza verwacht binnen twee jaar 75 vestigingen te hebben. Nog een groene supermarkt die het ook goed doet, is Marqt. Sinds kort is Marqt ook in Den Haag te vinden en ik vertelde het al op Facebook: op tweede paasdag ben ik er een kijkje gaan nemen.
Bij Marqt vinden we dat jouw eten elke dag echt moet zijn. Dat is goed voor jezelf, voor de mensen die het produceren en voor de omgeving. We zijn bij Marqt dag in dag uit bezig met onderzoeken wat echt is en wat niet. Dat doen we aan de hand van vijf principes: écht eten is oorspronkelijk, gemaakt met respect voor de omgeving, echt vers, met bezieling gemaakt en echt lekker. Al onze producten worden aan deze principes getoetst zodat jij bij ons -zonder erover na te denken- je dagelijkse boodschappen kunt doen.
Ik ben gek op mooie eetproducten. Het maakt koken leuker en smakelijker, en je draagt ook nog eens je steentje bij aan de samenleving, door wat meer te investeren in eten. Winkelen in Marqt is een verademing: mooie verpakkingen, heerlijk verse producten en een inrichting waar je u tegen zegt. Zo ligt de vis bij Marqt uitgestald, zoals je dat ook in buitenlandse supermarkten ziet. Verder vind je er een bijzonder assortiment kazen, waarvan je de naam waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord. Mustbuy: het Spelt brood, de olijvenbroodsticks, de chips uit de zee en de quiches.

2 opmerkingen:

 1. Is dit een kookboek over echt eten......?
  Oh 75 vestigingen....geweldig....kom maar op..
  Zit er ook al één in het hoge noorden?

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi,

  Marqt heeft nog maar een paar vestigingen (Amsterdam, Haarlem, Den Haag).

  Ik heb even de website van Ekoplaza gecheckt... deze winkels zijn wel in het noorden van Nederland te vinden. Kijk maar eens op http://www.ekoplaza.nl/vestigingen/vestigingen/

  Groetjes en jij ook een fijn weekend,
  Tara

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...