zondag 1 april 2012

To Do Tip | Fab Visi Hair & Beauty beurs


Ik ben uitgenodigd om vandaag een bezoek te brengen aan de eerste, en daarmee ook gelijk de grootste, black Hair & Beauty Beurs. Hét beautyevenement voor de gekleurde vrouw van Nederland, dat georganiseerd wordt door Stichting Fabulous Visions (Fab Visi).

De Rac Hallen in Den Haag zijn voor één dag veranderd in een heus shopping walhalla. Er zullen diverse standhouders uit het binnen- en buitenland vele merken van haar, make-up en verzorgingsproducten speciaal voor deze vrouwen te koop aanbieden. De hele dag door vindt er een afwisselend podium programma plaats en bezoekers kunnen een breed scala aan workshops volgen. Uiteraard ontbreekt mode niet.

Ben je weleens in een afrowinkel geweest, dan weet je dat deze beurs ook leuk is om te bezoeken als je niet van Aziatische, Afrikaanse of Caribische afkomst bent.

Wil jij ook een kijkje komen nemen?
De beurs vindt vandaag van 11.00 - 22.00 uur plaats in de Rac Hallen (1e van der Kunstraat 282-284) in Den Haag. Kaartjes kosten 15 euro aan de deur. In de voorverkoop via de website www.fabvisie.com krijg je 2,50 euro korting. Like je de Facebookpagina ‘Fabulousvisions' dan gaat er zelfs 3 euro van het kaartje af.

Zie je daar!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...