zondag 10 juni 2012

Schotland | Update 5 juni

Inpakken en uitchecken, dat doen we elke dag. Snel nog even de kamer van het West End hotel in Edinburgh op dinsdagochtend op de foto, terwijl V. een dansje doet op foute meezingers.
Twee meisje-meisjes gaan op reis, wat krijg je dan? Veel kleding, vijf paar schoenen, nieuwe aankopen, make-up... Een slimme meid is op alles voorbereid. En dat zijn we zeker; de auto is overvol. Iedere dag halen we eruit wat we voor de volgende ochtend denken nodig te hebben. 
Op weg naar Edinburgh Castle. Je ziet het daarboven al liggen.
Fantastisch uitzicht over de stad vanaf het kasteel. Het bezoek was zeker de moeite waard: een interessante rondleiding (het van origine Franse meisje vertelde erg leuk), mooie uitzichten, een kanon dat werd afgevuurd... Ook mooi meegenomen was het lekkere weer. Droog en veel zon.
Voor de Braveheart kenners: Robert the Bruce.
 William Walace in glas in lood.
Hier zou ik wel willen trouwen: St Margaret's chapel bij Edinburgh Castle.
Na het kasteel liepen we nog even door Princess Street. In een zijstraat kwamen we Bibi's Cake Boutique tegen. Daar kochten we macarons om gelijk op te eten en cupcakes om 's avonds mijn verjaardag mee in te luiden.
V. met haar kokos macaron en ik met de witte chocolade versie.
 Bij de Mac gingen we even kijken op Booking.com voor een bed & breakfast in de buurt van Stirling.We kwamen terech bij het Hillview B&B. Tweepersoonskamer, eigen badkamer, mooi uitzicht en wifi. De eigenaar raadde ons aan om te gaan eten bij The Lion & Unicorn, een Schots restaurantje. Bovenstaande camembert met knoflook en rozemarijn was overheerlijk.

Net als de Schotse mosselen.
's Avonds een relax avondje met cupcakes, wijntjes en maskers.
 Om alvast in de stemming te komen voor de volgende dag: Braveheart.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...