woensdag 6 juni 2012

Win | 3x Zalando tegoed

Kan jouw kledingkast nog een zomerse aanvulling gebruiken? Dat komt heel goed uit. Vandaag ben ik jarig, en ja: wie jarig is trakteert! Daarom mag ik op TheBellJar.nl maar liefst drie Zalando vouchers weggeven. Daarmee haal jij met een paar muisklikken de leukste fashion items in huis. Scrol snel naar beneden en kijk hoe je mee kunt doen.

Over Zalando

Zalando ken je vast wel. Je komt deze webwinkel overal tegen: op TV, op de radio en op internet. En ik durf eigenlijk wel te stellen dat je bij Zalando altijd slaagt. Mag ook wel; er worden ongeveer 40.000 verschillende producten verkocht van 800 merken. Naast het gigantische aanbod, vind ik de gratis levering en het gratis retourneren erg fijn. Verder kun je bij Zalando op allerlei manieren betalen: op rekening, met automatische incasso, a.h.v. vooruitbetaling, met een acceptgiro, via iDeal en met creditcard.

Kans maken op 1 van de 3 Zalando vouchers t.w.v. 20 euro?

Meedoen met deze winactie is simpel:
  1. Zorg dat je TheBellJar.nl volgt via Google Friend Connect (dit is te vinden in de rechter kolom), op Twitter of via Facebook.
  2. Laat mij via post@thebelljar.nl weten wat jouw favoriete mode item van www.zalando.nl is.
    Doe dit door het linkje naar het betreffende artikel mee te sturen.
  3. Zorg er daarnaast voor dat je naam en leeftijd in de mail staan. Vergeet niet als e-mailonderwerp 'Zalando' in te vullen. 
De winnaars worden over twee weken bekendgemaakt op TheBellJar.nl. Zij krijgen per mail een voucher toegestuurd. Heel veel succes!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...