woensdag 23 januari 2013

Beautiful Branding | Design Your Own papercraft kit

Toevallig ontving ik een mailtje van bezoekster Maartje waarin ze de vraag stelde of ik weet waar crafting books worden verkocht in Nederland. Een mooi moment voor mij om de 'Design Your Own papercraft kit' van Fairminds onder de aandacht te brengen.

Ook uit deze mail blijkt wel: Nederland is klaar voor papercraft, het maken van prachtige papieren kunst! In Japan weten ze niet beter, daar doen ze dit al honderden jaren, zoals origami. Ook in de VS en Groot-Brittanë is de papercraft-trend ruimschoots doorgebroken. En dan kan Nederland natuurlijk niet achterblijven. Klik op "Lees verder".

Over Fairminds

Fairminds, hét fairtrade co-creatie platform van Nederland, daagt mensen uit om bezig te zijn met fairtrade. Fairminds is fan van het Do It Yourself fenomeen en houdt van eerlijk papier. Een simpele optelsom geeft als uitkomst de 'Design Your Own papercraft kit'.

Papier hier!

Om de beste en meest eerlijke papiersoorten te vinden, struinde Fairminds de hele aardbol af. Het resultaat: een collectie van bijzondere papieren, met een goed verhaal. De kit bevat maar liefst twaalf vellen uniek papier.

Wat zit erin?

1. Vrolijke misdrukken van schoolboeken uit Tunesië.
2. Versierd krantenpapier uit Bangladesh.
3. Gelukspapier uit Vietnam.
4. Gekleurd papier van gerecycled olifantenpoep (ja echt!) uit Sri Lanka.
5. Handgeschept papier, gemixt met oude kleding, bloemen en andere materialen uit India.
6. Milieuvriendelijk Fairminds-papier met prints.
7. Oude landkaarten.
8. Versneden abri-posters.
9. Groeipapier.
10. Én een rolletje masking tape, gemaakt van rijstpapier.

www.fairminds.nl

Wil jij met de 'Design Your Own papercraft kit' je eigen kunst maken of iemand een creatief cadeau geven? Check dan www.fairminds.nl voor de verkooppunten. Voor 11,95 euro heb je al zo'n kit.

Op deze site kun je ook jouw design, gemaakt met de papercraft kit, uploaden en hiermee anderen inspireren. Op deze manier maak je ook nog eens kans op een leuke prijs die uitgereikt wordt door de Britse paperqueen Jennifer Collier. De boodschap: denk out of the paperbox!

3 opmerkingen:

  1. Komt goed uit dat ik bijna jarig ben. Thnx voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niets voor mij maar een crea bea vriendin zal hier zeker blij mee zijn

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...