zaterdag 2 maart 2013

Beauty Babbelen | Glossybox februari 2013

Maart is alweer begonnen en dus is de nieuwe februari- Glossybox vorige week bij de abonnees bezorgd. Twijfel jij (als niet-abonnee) of je deze goodiebox zal bestellen, dan kan ik je misschien overhalen.

Deze maand heeft Glossybox zich laten inspireren door het thema: Go inside the beautylab! De box van deze maand bevat een selectie van bijzondere producten met een wetenschappelijk tintje. Van nieuw tot innovatief en van bijzonder tot effectief.
Let op: ik ga nu de producten onder de loep nemen, die deze maand in de box zitten. Heb jij de Glossybox besteld en wil je je laten verrassen. Klik dan niet verder. Maar ben jij lekker nieuwsgierig ingesteld, druk dan op de knop "Lees verder".

Wat zit erin?

Modelco – Cheek & liptint
Dit innovatieve duo-product kan worden aangebracht op de lippen voor een sexy kleur of op de wangen als long-lasting blush. (Waarde: 18,50 euro fullsize)

Biotherm – Biomains
Een veelzijdige en werkzame verzorging voor de handen. De crème beschermt de huid en maakt de nagels krachtig. (Waarde: 25,01 euro voor 100 ml).
Mario Badescu – Silver Powder
Dé oplossing tegen overmatige, koppige mee-eters en grove poriën! Na gebruik van de absorberende Silver Powder zie je meteen verschil. (Waarde: 14 euro bij 29 ml).
Dr. van der Hoog – Hydro active masker
Dit masker verwijdert dode huidcellen en herstelt de huid. (Waarde: 9,10 euro fullsize).
Bell – Air Flow Lotus Effect
Door de geavanceerde technologische formule van deze nagellak wordt lucht doorgelaten, waardoor de nagels kunnen ademen. (Waarde: 3,50 euro fullsize).

Ik ben weer erg blij met de inhoud van mijn Glossybox en kijk nu al uit naar de box van maart.

Een Glossybox abo kost 14,95 euro per maand (inclusief verzendkosten) en kun je hier afsluiten. 
Ben jij bekend met de Glossybox? Wat vind je van de inhoud van deze maand?

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...