zaterdag 4 mei 2013

Beauty Babbelen | Glossybox april - Work that beauty!

Hoewel we de moed langzaam begonnen te verliezen, kunnen we nu toch voorzichtig onze winterjas inruilen voor een dunnere variant en dient het langverwachte zonnebrillen-weer zich toch weer aan. Spring is here! Met deze producten dwing je de lente gewoon af!
Spring is here!
De lente gaat altijd gepaard met een hernieuwde bewustwording als het gaat om gezondheid, fitheid en het verliezen van de overtollige winterpondjes. Stof je sportschoenen weer eens af voor een rondje door het park, vul die fruitmand weer aan en organiseer een grote voorjaarsschoonmaak in je kledingkast, want een nieuw seizoen staat voor de deur!
De april-editie
Om je hernieuwde lente-look helemaal af te maken, presenteert Glossybox een april-editie, bestaande uit de ultieme mix van heerlijke producten die jou laten stralen! Word jij toch nog verrast met een regenbui of steekt die beruchte strenge oostenwind weer op? Met deze producten dwing je de lente gewoon af. Klik op "Lees verder" voor de inhoud van deze Glossybox.
Wat zit erin?

Lancôme - Advanced Génifique
Deze vernieuwde versie van Génifique, het meest complete Youth Activating Serum, kun je nu testen voordat deze überhaupt in de winkel ligt. Primeurtje dus! Het serum heeft een direct en verbluffend effect op alle 10 kenmerken van jeugdigheid. De huid straalt en lijntjes zijn direct minder zichtbaar. Ze voelt gladder, voller en steviger aan. (Waarde: 70,60 euro voor 30 ml.).
Kiehl's - Aromatic Blends Skin-Softening Body Cleanser
De parfums van de Aromatic Blends-lijn combineren geuren van over de hele wereld, waarbij gebruik gemaakt is van duurzame methoden en de natuurlijkste ingrediënten. De verzachtende lichaamsreiniger schuimt goed en geeft de huid 24 uur een zacht en verzorgd gevoel. (Waarde: 24,00 euro voor 250 ml.).
Narciso Rodruguez - For her
Drie unieke uitvoeringen (eau de toilette, eau de parfum & eau de parfum intense) van een onweerstaanbare elegante geur die zich kenmerkt door een hart van musc verrijkt met sensuele bloemen. (Waarde: 69,15 euro voor 30 ml.).
Mavala - Nail Color Cream
Dit Zwitserse merk is met name bekend vanwege het gigantische assortiment nagellak. Jaarlijks verschijnen er maar liefst 12 nieuwe kleuren. Mavala staat bekend om haar perfect dekkende nagellak, in een handig klein flesje. Deze Glossybox kan verschillende pastel tinten bevatten. Ik kreeg de kleur Fresh Melon, een zacht oranje kleurtje dat tijdens Koninginnedag al op mijn nagels prijkte. (Waarde: 4,99 euro voor fullsize.).
Toni & Guy - Creative Extreme Hold Hairspray
Houd je haar onder controle met deze extreem sterke en langdurige fixatie. Spuit de spray op droog haar voor én na het stylen. (Waarde: 11,99 euro voor 250 ml.).
Ik ben weer erg blij met de inhoud van mijn Glossybox en kijk nu al uit naar de box van mei.

Een Glossybox abo kost 14,95 euro per maand (inclusief verzendkosten) en kun je hier afsluiten. De april editie is niet meer te koop, maar zo weet je zeker dat jij straks eigenaar bent van de mei box.


Wat vind je van de inhoud van deze maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...