dinsdag 25 juni 2013

Ik ben in | Frankrijk!

Eigenlijk zou ik nu, nee gisterochtend, zijn aangekomen zijn in Schotland. 

Dan had ik een drieweekse reis voor de boeg die me zeker 3000 euro zou gaan kosten. Een bedrag dat ik niet 1, 2, 3 op mijn rekening had staan en ook niet gespaard kreeg het afgelopen half jaar. Teveel leuke dingen die op me pad kwamen (Pink, twee keer Mumford and Sons, The Lumineers, John Mayer, Pinkpop, tripjes naar Antwerpen, Brussel en Kopenhagen, etentjes... - Had ik al gezegd dat sparen niet voor mij is weggelegd?). 

Na lang wikken en wegen, besloot ik mijn trip voor nu te cancellen. Het was om meerdere redenen niet het moment. Wel weet ik: van uitstel komt in dit geval zeker geen afstel. In de loop van het jaar zal ik alsnog de overtocht gaan maken.

Vriendin V. had al wat dagen vrijgenomen om over te komen, maar was zo flexibel om ook haar plannen te wijzigen. Plan b) Frankrijk. En dus vertrekken we vanavond eerst naar Parijs en rijden we morgen door naar een Franse camping langs de Atlantische kust onder Bretagne. Daar staat (hopelijk) een luxe tent op ons te wachten mét bestek, barbecue, bedden. Glamour op de camping, oftewel: 'glamping', daar gaan we voor! Roze kaarsjes mee, bloemetjes tafellaken, lichtbolletjes.

Wat we gaan doen? Lekker relaxen, touren met de auto, wijnboerderijen bezoeken en wijn drinken, paardrijden, hier en daar wat (camping?)feestjes meepikken. En hopelijk is het nog een beetje strandweer. De vooruitzichten zijn goed in ieder geval.

En 12 juli vertrek ik alweer voor 8 dagen richting Egypte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...