maandag 8 juli 2013

Tara Talk | Week 27 in beeld

Maandag 1 juli kwamen vriendin V. en ik na ongeveer 10 uur rijden weer aan in Zoetermeer. De foto's van mijn kleine weekje Frankrijk heb je ook nog tegoed. Maar eerst: week 27 in beeld. Wat heb ik allemaal gedaan? Klik op "Lees verder".
Dinsdag had ik nog lekker even een dagje vrij. De zon scheen volop en dus ging ik samen met mijn ouders even op een terras lunchen. Onderweg zag ik een vrouw stoppen voor een vogel. Ze legde hem in de berm. Het zat me niet lekker en dus ben ik even bij het beestje gaan kijken. Daar lag een uitgehongerde jonge kauw. De vogel was verder niet gewond en de vrouw van de dierenambulance zei dat hij er weer bovenop zou komen.
Iets verlaat door de vogel; toch nog mijn pannenkoek.
Die avond heb ik bij Shabu Shabu gegeten met vriendin J.
Dit briefje hing op woensdagochtend aan mijn computer. Collega C. was even Crea Bea geweest. 
Mijn nieuwe statement ketting van Promod uit Frankrijk.
Woensdagavond: de ingrediënten voor op mijn zomerse krans bij een bloembinderij. Leuk om even een avondje creatief bezig te zijn samen met mijn moeder.
Het eindresultaat op mijn tafel.
Penny blij verrast door dit item op tafel.
Arm candy op donderdag. Het zilveren armbandje kocht ik in Frankrijk.
Donderdagavond: cocktails en sangria bij La Cubanita in Den Haag.
Even bijkletsen buiten werktijd met lieve collega's. Onder het genot van overheerlijke tapas. Favoriet was toch wel de manchego kaas met chutney.
Vrijdagochtend: wakker worden met Penny bovenop me. Zo lief!
Vrijdag ben ik even flink losgegaan tijdens het shoppen. Deze boeken kocht ik bij de plaatselijke boekhandel. Zo kom ik mijn Egypte-vakantie wel door. 's Middags ben ik nog naar Primark in Rotterdam geweest. Die aankoopjes zal ik op een later moment fotograferen.
's Avonds even een snelle hap bij de toko. Daarna vertrokken mijn moeder en ik naar de bruiloft van mijn neef.
Cheers! Op het bruidspaar.
Het bruidspaar.
Vrijdagavond ben ik uitgeweest in Den Haag met vriendinnen V., W., N. en M. Erg gezellig! Met dit bordje moest ik natuurlijk even op de foto. :-)
Zaterdagochtend ging ik naar de schoonheidsspecialiste.
En daarna op bezoek bij Het Knaagspoor in Rodderkerk...
... om cavia Punkie op te halen. Geen idee waar hij zijn naam aan te danken heeft. ;-)
Cavia Dylan is vorige week helaas overleden. Sindsdien is Teddy erg zielig en eenzaam. Vandaag deze nieuwe harige aanwinst.
's Avonds haalde ik opnieuw Indonesisch eten en deed ik daarna nog een drankje met vriendin J. op het strand. Daarna gingen we naar de film Love and Honor (geen aanrader!).
Mijn weekend én week werd afgesloten met een barbecue met gezellige mensen. Nog twee dagen werken (maandag en dinsdag) en dan alweer een vakantie.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat Tara Talk / week .. in beeld terug is van weggeweest en wat een leuke week heb je gehad!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...