dinsdag 13 augustus 2013

Tara Talk | Lijstjes-muur

In mijn interview met Ariadne zo'n twee jaar geleden vertelde ik al over een projectje in huis. Een toen nog lege muur in mijn slaapkamer zou worden gevuld met allerlei lijstjes.

Inmiddels begint deze wand aardig vorm te krijgen en hangen er al veel voorwerpen aan. De spulletjes laten echt zien wie ik ben. "Af" zal het nooit zijn, het is een ongoing process; bij iedere reis die ik maak, probeer ik een souveniertje voor aan de muur te scoren. Zo heb ik uit het Franse St. Hilaire-de-riez een camembert dekseltje opgehangen. Ook zullen de gekleurde Nyhavn huisjes uit Kopenhagen in stenen variant binnenkort aan de muur prijken. Vanzelfsprekend is Schotland ook goed vertegenwoordigd. Het land waar ik mijn hart aan verloren heb. Verder is er ruimte voor mooie quotes, foto's en andere voorwerpen (oude balletschoentjes, een koeienbel...).

Heb jij nog een leuk idee wat ik nog meer op kan hangen; let me know!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke muur heb je hier! Als je er nog lege plekken hebt, kan je even hier naar iets passend zoeken :) Wanneer kom je terug met nieuwe berichtjes op je blog?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...